Jessy Brugman

Wij adviseren om geen gebruik te maken van de diensten van Devloerbroers of FitCulture aangezien Jesse niet te vertrouwen is en zijn afspraken niet nakomt.

Jesse Brugman van De vloer broers www.devloerbroers.nl

 

Het verhaal:

Augustus 2021 – Jesse Brugman van De vloer broers.

In Januari 2020 was Jesse Brugman opzoek naar een nieuwe baan. Wij hebben Jesse die baan aangeboden, intern opgeleid en hij is ruim een jaar aan het werk geweest.

In Mei 2021 is Jesse Brugman betrapt op het verrichten van klussen bij onze klanten zonder dat wij hiervan wisten. U raadt het al, het geld ging zijn eigen zak in.

Jesse had via een klant van ons stiekem een klus aangenomen waarbij de vloer een opknapbeurt nodig had en de kalk vlekken verwijderd moesten worden. Het verwijderen van de kalk vlekken lukte hem echter niet en de heer Schipper voelde zich bedreigd nadat Jesse eiste om direct te betalen nadat de werkzaamheden waren verricht maar hier geen resultaat van te zien was. De brief van de heer Schipper aan ons is hieronder te zien.

De heer Schipper dacht uiteraard dat Jesse Brugman langs kwam in naam van Marmerbehandelen. Maar toen er betaald moest worden via een Tikkie op het rekeningnummer van Jesse Brugman begreep de heer Schipper dat het fout zat.

Na zich bedreigd te hebben gevoeld in zijn eigen huis, en opgelicht te zijn heeft hij een brief geschreven aan Marmerbehandelen. Jesse Brugman is direct ontslagen en wij hebben juridische stappen ondernomen tegen hem. De vloer van de heer Schipper is uiteindelijk kosteloos door ons behandeld, de kalk vlekken zijn eruit en de vloer ziet er weer prachtig uit. Het geld betaald aan Jesse Brugman proberen wij terug te krijgen maar helaas wilt Jesse Brugman niet mee werken.

Wij adviseren om geen gebruik te maken van de dienste van Devloerbroers of FitCulture aangezien Jesse niet te vertrouwen is en zijn afspraken niet nakomt.

 

jesse brugman