Natuursteen behandelen in Hengelo (OV)? Offerte binnen een uur!
checkmark Gratis proefstuk op locatie
checkmark Meubilair kan in huis blijven
checkmark Garantie
checkmark Stofvrij
checkmark 30 jaar ervaring
checkmark Landelijk operationeel
checkmark Gratis proefstuk op locatie
checkmark Meubilair kan in huis blijven
checkmark Garantie
checkmark Stofvrij
checkmark 30 jaar ervaring
checkmark Landelijk operationeel
splash background
shadow background shadow background

Natuursteen laten behandelen in Hengelo (OV)

Voor het behandelen van natuursteen in Hengelo (OV) bent u bij ons aan het juiste adres. Als natuursteenspecialist hebben wij ruim 30 jaar ervaring op dit gebied. Van aanrecht tot gevel en van vloer tot schouw. Natuursteen is een mooi en duur materiaal dat onderhoud vergt om de uitstraling op topniveau te houden. Wij hebben onze eigen producten en geavanceerde technieken om dit doel te bereiken. U kunt door ons natuursteen laten reinigen, vlekken laten verwijderen, polijsten etc. In Hengelo (OV) komen wij bekijken met welke behandeling wij het beste resultaat kunnen bereiken. Heeft u interesse? Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis proefstuk op locatie.

Natuursteen behandelen kan echter op meerdere manieren. Soms kan het goed laten reinigen al voldoende zijn, maar als u vlekken, krassen of andere beschadigingen heeft zullen wij u advies geven over hoe te handelen. Uiteindelijk bent u diegene die bepaalt hoe u uw natuursteen weer in ere wilt herstellen.

Elke soort natuursteen heeft zijn eigen eigenschappen. Graniet, marmer, leisteen, travertin, Belgisch hardsteen etc. Niet elk soort natuursteen kan op dezelfde manier worden behandeld en wij als natuursteenspecialist weten precies welk onderhoud het beste is. Stel, uw natuurstenen vloer is in de loop van de jaren dof geworden. Marmer, leisteen en vele andere soorten natuursteen kunnen wij door middel van polijsten weer laten schitteren. Bovendien legt polijsten een soort van beschermlaag op het natuursteen waardoor deze afwerking ideaal is voor uw vloer, want het beperkt het slijtage risico.

Natuursteen wordt zowel binnen als buiten gebruikt, en is van oudsher een populair product voor in de tuin. Denk aan Belgisch hardsteen, leisteen of travertin. Heeft u een natuurstenen terras dat in de loop der jaren of na intensief gebruik professioneel onderhoud nodig heeft? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Waar uw natuursteen ook ligt, binnen of buiten, u kunt altijd een beroep op ons doen.

De voordelen van het behandelen van natuursteen

Onderhoud natuursteen in Hengelo (OV)

Gedegen onderhoud van natuursteen in Hengelo (OV) begint altijd met grondig reinigen. Of het nu gaat om uw natuurstenen vloer in de woonkamer of uw terras. Het is specialistisch werk dat u beter aan vakmensen kunt overlaten. Onze kennis en ervaring zullen onaangename vergissingen voorkomen die nadelig kunnen zijn voor het uiterlijk van de vloer of erger nog, die de unieke structuur van het natuursteen aantasten. Natuursteen is en blijft een prachtig materiaal dat wij altijd met de nodige voorzichtigheid behandelen.

Travertin vloer behandelen in Hengelo (OV)

Ook wanneer u uw travertin vloer door ons laat behandelen, wordt deze weer als nieuw. Wij reinigen eerst grondig de vloer waarna wij deze gaan polijsten om alle vlekken te laten verdwijnen. Uiteraard zijn er meerdere behandeltechnieken mogelijk, zoals impregneren en afslijpen. Polijsten is echter dé manier om uw travertin vloer weer in topconditie te brengen. Wilt u uw travertin vloer een metamorfose geven? Maak vandaag nog een afspraak of vraag voor prijzen om een offerte.

Extra glans

Elke vloer heeft onderhoud nodig en dit geldt natuurlijk ook voor een travertin vloer. Naarmate een vloer ouder wordt of intensief wordt belopen, kan er een doffe laag over de vloer heen komen te liggen. Het regelmatig laten behandelen van travertin zorgt ervoor dat deze prachtige natuursteen te allen tijde schittert in uw huis.
Wanneer travertin een doffe glans heeft, is polijsten de beste manier om de glansgraad weer te herstellen. Met geavanceerde apparatuur wordt de vloer lichtjes geschuurd om de cellen van de vloer te openen. Daarna wordt de vloer gepolijst waarbij de cellen langzaam worden gedicht en op een speciale manier afgewerkt om de oorspronkelijke glans te terug te krijgen.
Travertin is een spectaculaire kalksteen, afkomstig uit groeves in het zuiden van Italië. Bijzonder omdat dit natuursteen is ontstaan uit versteend natuurlijk materiaal zoals takjes en planten. De prachtige kleuren en tekeningen maken een vloer uniek. Zo’n unieke vloer verdient dan ook professioneel onderhoud. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Leisteen behandelen in Hengelo (OV)

Leisteen laten behandelen in Hengelo (OV) doet u om de voor u moverende redenen. Vertonen uw leistenen terrastegels bijvoorbeeld oneffenheden of heeft u binnen in huis last van krassen of vlekken? Ook kunnen de splijtlagen van leisteen soms loslaten in de loop van de tijd waardoor er wat schilfers loskomen. Omdat leisteen bestaat uit verschillende lagen, kunnen wij deze prachtige natuursteen goed en effectief behandelen. U kunt door ons vlekken laten verwijderen of ons inhuren voor periodiek onderhoud, zodat u straks weer kunt genieten van een mooie leistenen vloer. Vraag vandaag nog een offerte aan of maak meteen een afspraak. Wij werken landelijk, dus wij komen ook in Hengelo (OV).

decoration background
klanten vertellen
9.2
klantenvertellen
597
Beoordelingen
- Den Bosch
10
Volledige aandacht en professioneel advies
Onze vloer was enorm vies en versleten en ziet er nu weer schitterend uit. Fijn ook dat het schuren en kristalliseren zo snel ging en we dus ook weer direct op de vloer konden lopen.
01.12.2023
- Dordrecht
10
Top bedrijf
Kan niet anders zeggen dat wij ontzettend tevreden zijn met de service en het resultaat op onze marmeren vloer. Bedankt voor alles!
29.11.2023

  Boek eengratisdemonstratie
  Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
  Bedankt voor je aanvraag!
  We zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden
  Something went wrong
  Please come back and try again